+359 889 53 63 00     office@dikarconsult.com

За нас

Кратка история

Сайтът profimashini.com стартира през 2010 като онлайн магазин за професионална и хоби техника. В средата на 2016 година той е обновен изцяло, базирайки се на най-новите тенденции в уебдизайна и потребителското изживяване. 


Какво предлагаме

Портфолиото от продукти на сайта Профи Машини е изключително богато. Тук всеки професионалист или любител може да открие подходяща машина. Изборът от категории е зашеметяващ - от електроматериали, през електроинструменти, до индустриални метало и дървообработващи машини. Естествено по традиция залагаме много на техниката за градината - мотофрези, резачки, косачки и много други. Сайтът www.profimashini.com предлага продукти на най-големите световни производители - без измислени марки! Такива са Bosch, Stihl, Makita, DeWalt, Einhell и др. Освен това, място в каталога на сайта намират и някои български марки - PRISMA, GRILO PETROV, Raider, Sparky и други.


Нашата мисия

Нашият основен приоритет е клиентското обслужване. Благодарение на нашия богат опит и познания, можем да консултираме всеки един клиент, така че той да вземе точно машината, която ще му свърши работа, спестявайки време и средства по този начин. Освен промоционалните кампании, които идват директно от производителя, потребителите на Профи Машини ще имат достъп и до специални промоции, налични само в нашия сайт.Няколко причини да изберете сайта Профи Машини?


Конкурентни цени.
Ние винаги се стремим да предложим на нашите клиенти максимално изгодната сделка. Дори случайно някоя наша цена да е по-ниска - не се притеснявай да ни сигнализираш, за да видим какво може да се направи по въпроса!

Опит.
Използвай в твоя полза 29-годишният опит в продажбата на професионална техника на фирма Дикар консулт ООД, чиято собственост е този сайт. Възползвай се от натрупаните от нас познания, за да избереш най-точната машина за теб, която ще ти върши работа!


Доставка. 
Под всички продукти в електронния магазин е упоменато дали са с безплатна доставка или се начислява допълнителна цена.


Бърз транспорт
Основният срок на доставка е от 1 до 3 работни дни, освен в редки случаи, когато в продуктовата страница е упоменато друго.


Възможност за лизинг
Не чакай утре, за да купиш това, което ти трябва днес. Възползвай се от изгодните лизингови условия и се сдобий с машината, от която имаш нужда сега.


Виж продуктите сега!