+359 889 53 63 00     office@profimashini.com

Търсене

Последни публикации

Рециклирай и спести с RAIDER INDUSTRIAL

От началото на месец април стартира нова рециклираща кампания на марката RAIDER. Тя ще премине под н..

09/04/2019

3 ДНИ НА ОГРОМНИТЕ ОТСТЪПКИ!

И през тази година нашият сайт Profimashini.com ще изненада своите клиенти с уникална 3-дневна промо..

19/11/2018

Ниски цени и много подаръци в Есенна промоция STIHL 2018

Есента дойде, а с нея и новата Промоционална кампания на машини с марки STIHL и VIKING.Традиционно в..

26/09/2018

Последни коментари

Публикации


Стартира новият ни уеб сайт

Стартира новият ни уеб сайт. Нова визия, бързи поръчки!..

Българските стълби ARON вече и в Профи Машини

Отскоро нашият онлайн-магазин Profimashini.com предлага пълната гама алуминиеви стълби и скелета на българският производител АРОН.Всички алуминиеви стълби с марка ARON са изработени от материали с висока якост, като те не отстъпват по нито един показател на стълбите на водещите производители в бранша. Голямо предимство на стълбите Арон е и уникалната гаранция от 24 месеца, с която се предлагат всички модели.Арон България ЕАД предлага както домакински, така и професионални модели стълби. Ако пък ..

Калорифери TROTEC в Профи Машини

    В онлайн магазина Profimashini.com ще откриете най-търсените модели калорифери на марката TROTEC. The Trotec Group е един от водещите немски производители на цялостни решения за контрол, наблюдение и управление на условията. Всичко за оптимално кондициониране на въздуха и водата в промишлеността и по време на отдих: изсушители, строителни сушилни, отоплителни уреди, климатични камери, вентилатори и въздушни системи за пречистване с различни приложения. Предлаганите от нас..

Ниски цени и много подаръци в Есенна промоция STIHL 2018

Есента дойде, а с нея и новата Промоционална кампания на машини с марки STIHL и VIKING.Традиционно в есенната си промоция от германския производител акцентират на резачките за дърва. През периода на акцията почти всички модели моторни триони ЩИЛ ще се предлагат на изгодни цени + полезни бонуси - 1 литър моторно масло, 1 литър масло за вериги, допълнителна верига, пила за заточване, брадвичка. През есента ще можете да закупите на ниски цени и всички модели бензинови коси STIHL, както и едни от на..

3 ДНИ НА ОГРОМНИТЕ ОТСТЪПКИ!

И през тази година нашият сайт Profimashini.com ще изненада своите клиенти с уникална 3-дневна промоционална кампания - “Дни на Огромните Отстъпки”!В периода между 23 и 25 ноември 2018 г. всички продукти на избрани ТОП марки ще могат да бъдат закупени с намаления, които ще достигат до 35%.По време на тридневната кампания ще могат да бъдат поръчани на отлични цени електроинструменти и комплекти с консумативи, резачки, мотофрези, заваръчна техника, генератори, дървообработващи машини, зарядни устр..

Рециклирай и спести с RAIDER INDUSTRIAL

От началото на месец април стартира нова рециклираща кампания на марката RAIDER. Тя ще премине под надслов "Дайте ни старата си машина и вземете НОВА СИЛА в ръцете си!”По време на промоцията може да върнете старата си неработеща машина, без значение от марката, и да закупите нова, професионална машина от серията RAIDER INDUSTRIAL на страхотна цена с отлична отстъпка от 20%.Побързайте и се възползвайте от невероятното предложение и започнете сезона на ремонтите с чисто нова и качествена машина Ра..

Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)