+359 889 53 63 00     office@profimashini.com

Търсене

Последни публикации

TOPMASTER празнува 20 години с лимитирана серия инструменти

По случай 20-годишния си юбилей, най-предпочитаният бранд за ръчни инструменти TOPMASTER пусна за пр..

02/09/2021

RYOBI - иновативни машини за дома и градината

Отскоро нашият сайт предлага продукти на една от най-иновативните и големи компании в света - RYOBI...

07/07/2021

10 ДНИ НА ОГРОМНИТЕ ОТСТЪПКИ!

И през тази година нашият сайт Profimashini.com ще изненада своите клиенти с уникална 10-дневна пром..

20/11/2020

Ниски цени и много подаръци в Есенна промоция STIHL 2020

Есента дойде, а с нея и новата Промоционална кампания на машини с марка STIHL.Традиционно в есенната..

16/09/2020

3 ДНИ НА ОГРОМНИТЕ ОТСТЪПКИ!

И през тази година нашият сайт Profimashini.com ще изненада своите клиенти с уникална 3-дневна промо..

26/11/2019

Последни коментари

Публикации


TOPMASTER празнува 20 години с лимитирана серия инструменти

По случай 20-годишния си юбилей, най-предпочитаният бранд за ръчни инструменти TOPMASTER пусна за продажба лимитирана серия от 6 комплекта с инструменти.Лице на юбилейната серия е известният български професионален боксьор Тервел Пулев.От реномираната марка са съчетали здрави и надеждни професионални инструменти с безупречен дизайн във функционални и удобни сетове за всеки тип потребител.Ето и кратки анонси за всеки един от шестте комплекта:– "Автосервизен" - Комплект от 150 части, специално про..

RYOBI - иновативни машини за дома и градината

Отскоро нашият сайт предлага продукти на една от най-иновативните и големи компании в света - RYOBI. Сред асортимента на марката попадат както електрически и акумулаторни машини, така и градинска техника.Всички машини с логото RYOBI се отличават с висока производителност и страхотна издръжливост. Акумулаторните и електрически машини ще ви изненадат с отличната си ефективност, както и със страхотното си удобство и комфорт по време на работа, и не на последно място и със завидната си безопасност.В..

10 ДНИ НА ОГРОМНИТЕ ОТСТЪПКИ!

И през тази година нашият сайт Profimashini.com ще изненада своите клиенти с уникална 10-дневна промоционална кампания - “Дни на Огромните Отстъпки”!В периода между 20 и 29 ноември 2020 г. стотици продукти на избрани ТОП марки ще могат да бъдат закупени с намаления, които ще достигат до 47%.По време на кампанията ще могат да бъдат поръчани на отлични цени електроинструменти, резачки и моторни коси, мотофрези, компресори, генератори, дървообработващи и металообработващи машини, градинска и почист..

Ниски цени и много подаръци в Есенна промоция STIHL 2020

Есента дойде, а с нея и новата Промоционална кампания на машини с марка STIHL.Традиционно в есенната си промоция от германския производител акцентират на резачките за дърва. През периода на акцията почти всички модели моторни триони ЩИЛ ще се предлагат на изгодни цени + полезни бонуси - 20 ml моторно масло, 1 литър моторно масло, 1 литър масло за вериги, допълнителна верига, пила за заточване.През есента ще можете да закупите на ниски цени и всички модели бензинови коси STIHL, както и едни от на..

3 ДНИ НА ОГРОМНИТЕ ОТСТЪПКИ!

И през тази година нашият сайт Profimashini.com ще изненада своите клиенти с уникална 3-дневна промоционална кампания - “Дни на Огромните Отстъпки”!В периода между 29 ноември и 1 декември 2019 г. стотици продукти на избрани ТОП марки ще могат да бъдат закупени с намаления, които ще достигат до 50%.По време на тридневната кампания ще могат да бъдат поръчани на отлични цени електроинструменти, резачки и моторни коси, мотофрези, компресори, генератори, дървообработващи и металообработващи машини, г..

Ранни Ноемврийски Намаления 2019

Не пропускайте възможността да се възползвате от страхотните отстъпки в нашата 3-дневна промоционална кампания - “Ранни Ноемврийски Намаления”!Между 22 и 24 ноември 2019 г. продукти на ТОП марките BOSCH, STIHL и RAIDER ще предлагаме с големи намаления.Всички продукти на немската марка BOSCH можете да закупите по време на промоцията със страхотни отстъпки от 20 до 30%.Уникално качествените машини с марка STIHL пък ще се предлагат в нашия сайт с намаление от 12%, а избрани електроинструменти на из..

LSC - стабилният заваръчен процес на FRONIUS

КАКВО Е LSC: Модифициран трансфер на капкоотделяне, с изключително висока стабилност на дъгата.РЕЗУЛТАТЪТ: Висококачествени заваръчни шевове с минимално количество пръски и увеличена скорост на отлагане. Поради това, че платформата на токоизточника Fronius, модел TPSi позволява да се обработва изключително голям обем от допълнителна информация, фазите на процеса, възникващи по време на късото съединение (старт и разпадане на късото съединение), могат да бъдат разпознати мигновено. В момента на в..

Рециклирай и спести с RAIDER INDUSTRIAL

От началото на месец април стартира нова рециклираща кампания на марката RAIDER. Тя ще премине под надслов "Дайте ни старата си машина и вземете НОВА СИЛА в ръцете си!”По време на промоцията може да върнете старата си неработеща машина, без значение от марката, и да закупите нова, професионална машина от серията RAIDER INDUSTRIAL на страхотна цена с отлична отстъпка от 20%.Побързайте и се възползвайте от невероятното предложение и започнете сезона на ремонтите с чисто нова и качествена машина Ра..

Калорифери TROTEC в Профи Машини

    В онлайн магазина Profimashini.com ще откриете най-търсените модели калорифери на марката TROTEC. The Trotec Group е един от водещите немски производители на цялостни решения за контрол, наблюдение и управление на условията. Всичко за оптимално кондициониране на въздуха и водата в промишлеността и по време на отдих: изсушители, строителни сушилни, отоплителни уреди, климатични камери, вентилатори и въздушни системи за пречистване с различни приложения. Предлаганите от нас..

Българските стълби ARON вече и в Профи Машини

Отскоро нашият онлайн-магазин Profimashini.com предлага пълната гама алуминиеви стълби и скелета на българският производител АРОН.Всички алуминиеви стълби с марка ARON са изработени от материали с висока якост, като те не отстъпват по нито един показател на стълбите на водещите производители в бранша. Голямо предимство на стълбите Арон е и уникалната гаранция от 24 месеца, с която се предлагат всички модели.Арон България ЕАД предлага както домакински, така и професионални модели стълби. Ако пък ..

Стартира новият ни уеб сайт

Стартира новият ни уеб сайт. Нова визия, бързи поръчки!..

Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)