+359 889 53 63 00     office@profimashini.com
Водоструйка STIHL RE 100
  • 405.00 лв. с ДДС
  • Stihl
  • Кат. номер: 49500124500
  • 12 вноски по 37.79 лв. от УниКредит
  • Наличност: В наличност

Водоструйката STIHL RE 100 е лека и компактна. Дългият и експлоатационен живот е гарантиран със здрав асинхронен двигател без четки и висококачествена помпа за високо налягане от алуминий. Има ергономичен дизайн с удобна поставка за съхранение на аксесоарите. 

STIHL RE 100 разполага с две дюзи, като смяната  им зависи от упоритостта на замърсяванията. Дюзата с плоска струя с регулируемо налягане е за бързо и ефективно почистване на различни повърхности. Роторната дюза е за почистване на упорити замърсявания от нечувствителни повърхности. Посредством ротационно движение се съчетава ефективното почистване на концентрирана точкова струя с високата мощност на единица повърхност. Добавянето на почистващ препарат към водната струя става като се монтира комплектът за разпръскване към накрайника. 

Водоструйката STIHL RE 100 може да се мести безпроблемно навсякъде благодарение на интегрираните колела и ръкохватка за носене от долната и страна. Кабелът се навива без усилие и се съхранява компактно с помощта на двете куки, монтирани към уреда. Пистолетът за високо налягане има неусукваща се бърза връзка, която предотвратява усукването на маркуча. Допълнително уредът разполага с отделение за съхранението му.

Технически характеристики
Тип Полупрофесионална
Захранване, V 230
Мощност, kW 1,7
Дебит, l/h 440
Дължина на маркуча, m 6
Налягане, bar 110
Макс. температура на подаваната вода , °C 40
Окомплектовка алуминиева глава на помпата, безчетков асинхронен двигател, комплект за разпръскване на почистващи препарати, роторна дюза, регулируема дюза с плоска струя, бърза връзка на пистолета, 6 м маркуч за високо налягане, ръкохватка за носене
Гаранционен срок 12 месеца за професионално ползване, 24 месеца за лично ползване
Тегло, kg 16,5

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Подобни продукти

Етикети: Водоструйка STIHL RE 100, 49500124500, Почистваща техника