+359 889 53 63 00     office@dikarconsult.com

Моторни свредели RAIDER - отличен избор за всеки лозар и овощар

Публикувана от: Профи Машини on Monday 14th March 2022

Моторни свредели RAIDER - отличен избор за всеки лозар и овощарБензиновите свредели RAIDER RD-EA01 и RAIDER RD-EA02 са отлични машини, които са ценни помощници на всеки лозар, овощар или служител в горското стопанство.
Основното предназначение на моторните свредели е пробиването на дупки в почвата при засаждане на лози или дръвчета, както и за поставяне на колове при изграждането на огради на строителни обекти, пасища и други видове заграждения.

Двата модела свредели представляват една машина, като RD-EA02 се предлага в комплект със свредло с диаметър от 200 mm, а RD-EA01 се доставя самостоятелно, без включени в окомплектовката свредла.
Също така можете да поръчате отделно и три различни по диаметър свредла - 100, 150 и 200 mm.

Моторният свредел RAIDER е снабден с двутактов двигател с въздушно охлаждане, мощност от 2,2 к.с. и работен обем от 52 куб. см.

Свределите RAIDER са отличен избор в лозарството при засаждане на лози, както и при монтиране на колове за придържане на телените конструкции. Перфектен помощник са и при засаждане на плодни дръвчета в овощните градини, както и при залесяване на гори, създаване на живи плетове и др.
Моторният свредел става особено ценен, когато се налага пробиването на голям брой дупки в почвата за по-кратко време.

Напишете коментар

Еmail адреса няма да бъде публикуван!
Note: HTML is not translated!