+359 889 53 63 00     office@dikarconsult.com

RYOBI - иновативни машини за дома и градината

Публикувана от: Профи Машини on Wednesday 07th July 2021



Отскоро нашият сайт предлага продукти на една от най-иновативните и големи компании в света - RYOBI. Сред асортимента на марката попадат както електрически и акумулаторни машини, така и градинска техника.
Всички машини с логото RYOBI се отличават с висока производителност и страхотна издръжливост. Акумулаторните и електрически машини ще ви изненадат с отличната си ефективност, както и със страхотното си удобство и комфорт по време на работа, и не на последно място и със завидната си безопасност.

Всеки запален домашен майстор ще остане изключително доволен, ако се довери на електроинструментите с марка RYOBI. С тях ремонта у дома или в двора ще бъде още по-лесен, а градината ще бъде за пример.
Не на последно място машините RYOBI са сред водещите в световен мащаб по своята екологичност и икономия на енергия.

Сред най-предпочитаните продукти на водещата марка са акумулаторните инструменти от серията ONE+. Тази система разполага с над 200 иновативни продуктови решения, като ви дава максимална гъвкавост и избор, за да извършите всяка една работа. С безжична литиево-йонна технология RYOBI захранва почти всичко. От пробиване, завинтване, рязане и закрепване до кантиране, косене и почистване. ONE+ е 18-волтова акумулаторна система, която предлага винаги повече.

Разгледайте нашите предложения на машини с марка RYOBI, като посетите този ЛИНК>>>


Напишете коментар

Еmail адреса няма да бъде публикуван!
Note: HTML is not translated!