+359 889 53 63 00     office@dikarconsult.com

KWAZAR - перфектните градински и почистващи пръскачки

Публикувана от: Профи Машини on Tuesday 22nd February 2022

Полските пръскачки KWAZAR са идеален избор както за пръскане на овощни дръвчета и лозя, така и за почистване и дезинфекция.
Градинарите могат да избират измежду три модела хоби пръскачки - 1-литровият пулверизатор MALWA за освежаване на цветните градини, 6-литровата
раменна пръскачка ROSE и 18-литровата гръбна пръскачка SUNFLOWER, които са отличен избор за пръскане в овощната и зеленчуковата градина.

Помислено е и за професионалните градинари, за които е специално създадената серия пръскачки GARDEN PRO. Това е линия градински пулверизатори и пръскачки с вместимост от 0,5 до 15 литра, които са проектирани според четири принципа - трайност, сигурност, комфорт и иновации.
Тук можем да отличим иновативната акумулаторна пръскачка NEPTUNE SUPER, която е подходяща за пръскане в горски разсадници, както и на овощни и декоративни насаждения. Снабдена е с 12-волтов двигател с капацитет от 7,2 Ah, като работното й налягане е 3 бара, а капацитетът на помпата - 1 литър в минута.


Серията пръскачки CLEANING PRO пък предоставя на потребителите възможност да имат сигурен продукт при използването на химикали, киселини и алкални препарати, без да се притесняват от бързо износване или увреждане на съда или уплътненията му.
Това са професионални пръскачки, с чиято помощ можете да почиствате и дезинфекцирате от дома и офиса, до индустриални помещения, работилници и болнични заведения.

KWAZAR улеснява градинарите и с полезната и практична 9-литрова пръскачка VEGA, която ще бъде ваш верен партньор при есенното и пролетното варосване на дръвчетата в двора или овощната градина.

Можете да разгледате всички продукти на полската марка KWAZAR, като посетите този ЛИНК-->




Напишете коментар

Еmail адреса няма да бъде публикуван!
Note: HTML is not translated!