+359 889 53 63 00     office@dikarconsult.com

Как да поръчам?

Как да поръчам?

Има няколко начина за поръчка от сайта profimashini.com:

1. Чрез обаждане по телефона. 

Този начин най-често е използван, ако имаш някакви допълнителни въпроси или колебания около машината. Свържи се с наш служител, за да уточните всичко и след като поръчката ти е приета, можеш да я очакваш на уговорената дата.

2. Чрез поръчка от сайта.

Този метод се използва, когато си сигурен в желания от теб продукт. Много е удобен и когато поръчваш повече от 1 продукт. Нужно е само да добавиш желаните продукти в кошницата, след което да следваш инструкциите. Те са елементарни - регистрация (по желание), добавяне на адрес, добавяне на данни за фактура (незадължително), добавяне на метод за плащане. След това наш служител ще се свърже с теб за потвърждение и вече може да си очакваш доставката.

3. Чрез бърза поръчка.

Ако не ти се занимава с кошници, добавяне на адреси и т.н. може да използваш полето бърза поръчка. Той се намира на продуктовата страница и след като си харесаш продукт го натискаш, въвеждаш необходимите данни (име и телефон) и натискаш потвърдителния бутон. След това наш служител се свързва с теб и уточнявате всичко по доставката.

4. Чрез съобщение в чата.

Просто напиши желания от теб продукт (най-добре е да предоставиш и линк към него или каталожен номер), остави адрес, имена и телефон и поръчката ти ще бъде приета, обработена и изпратена! Лесно е...

Методи на плащане

За максималното твое удобство, сайтът profimashini.com предоставя няколко метода на плащане:

1. Плащане при доставка.

Това е най-използваният метод на плащане. Поръчваш, виждаш стоката и след това я заплащаш в брой на куриера.

2. Плащане по банков път.

Този метод е по-удобен, но има един голям недостатък - ако избереш него, поръчката в повечето случаи се забавя, тъй като трябва да ти изпратим проформа, след което да я заплатиш и чак след като получим потвърждение да ти изпратим стоката. Въпреки това методът се използва много често от повечето клиенти, които са юридически лица.

3. Плащане на лизинг.

Този метод не е най-бързият, но е един от любимите методи на плащане на клиентите, тъй като предоставя възможност да получат дадена стока без реално да разполагат с цялата сума за да я платят. Изплащането на вноски става по следния начин - избираш метод на плащане "Лизинг", след което кандидатстваш за такъв в удобната форма на системата ни. Ако бъдеш одобрен, стоката ще бъде изпратена с куриер заедно с необходимите документи, които трябва да подпишеш.


Разгледай продуктите тук!