+359 889 53 63 00     office@dikarconsult.com

Българските стълби ARON вече и в Профи Машини

Публикувана от: Профи Машини on Monday 29th May 2017

Българските стълби ARON вече и в Профи Машини

Отскоро нашият онлайн-магазин Profimashini.com предлага пълната гама алуминиеви стълби и скелета на българският производител АРОН.
Всички алуминиеви стълби с марка ARON са изработени от материали с висока якост, като те не отстъпват по нито един показател на стълбите на водещите производители в бранша. Голямо предимство на стълбите Арон е и уникалната гаранция от 24 месеца, с която се предлагат всички модели.

Арон България ЕАД предлага както домакински, така и професионални модели стълби. Ако пък желаете да притежавате качествена стълба, която се съхранява удобно и заема минимум място, можете да се сдобиете с мултифункционална алуминиева стълба Арон. С нейна помощ ще извършвате всякакви ремонтни дейности и ще достигате до височини от всякакъв тип.

Профи Машини Ви предлага всички модели професионални алуминиеви стълби Aron - еднораменни, двураменни и трираменни. Те са изключително удобни за работа от всякакъв тип, като биха били качествено попълнение на всяка строителна бригада.
А за ремонти у дома пък можете да поръчате изключително леките и здрави домакински модели на българската марка. Те разполагат с удобни платформи, широки и оребрени стъпала, а цената им е повече от достъпна.

Ето и малко история за марката стълби Aron. Началото на производството на алуминиеви стълби е сложено през 2015 г., когато на пазара излизат първите хоби модели. Така фирма Арон се превръща в първият производител на стълби в България.
През следващата 2016 г. е даден старта и на производството на професонални трираменни алуминиеви стълби и мултифункционални алуминиеви стълби, а в началото на тази година и на малки модели алуминиеви скелета с височина до 4 метра.

Всички модели стълби и скелета с марка ARON, които се предлагат в нашия сайт, можете да разгледате на приложения ЛИНК-->

Напишете коментар

Еmail адреса няма да бъде публикуван!
Note: HTML is not translated!