+359 889 53 63 00     office@dikarconsult.com

3 ДНИ НА ОГРОМНИТЕ ОТСТЪПКИ!

Публикувана от: Профи Машини on Tuesday 26th November 2019



И през тази година нашият сайт Profimashini.com ще изненада своите клиенти с уникална 3-дневна промоционална кампания - “Дни на Огромните Отстъпки”!
В периода между 29 ноември и 1 декември 2019 г. стотици продукти на избрани ТОП марки ще могат да бъдат закупени с намаления, които ще достигат до 50%.

По време на тридневната кампания ще могат да бъдат поръчани на отлични цени електроинструменти, резачки и моторни коси, мотофрези, компресори, генератори, дървообработващи и металообработващи машини, градинска и почистваща техника, стълби, строителни машини, ръчни инструменти и много други.

Промоционалните продукти са на едни от най-известните производители - STIHL, BOSCH, EINHELL, METABO, RAIDER, GARDENIA, PRISMA, BERNARDO, TOPMASTER, SENCI, MONTOLIT, BISONTE, WERA и др.

Не пропускайте да се възползвате от големите ни намаления, като посетите нашият сайт през трите дни на кампанията!

Заповядайте, очакват Ви наистина приятни изненади!

С цел да направим пазаруването на нашите клиенти лесно и бързо, сме подготвили няколко кратки отговора на потенциални въпроси относно това какво точно може или, съответно, не може да се случи по време на “Дни на Огромните Отстъпки”. Прочетете повече на този ЛИНК>>>



Напишете коментар

Еmail адреса няма да бъде публикуван!
Note: HTML is not translated!